Hieronder vind je alles met betrekking tot James Jetlag en graffiti. Informatie over de diensten van James Jetlag en GraffitiPoint op het gebied van de graffitiworkshop, alle mogelijkheden voor gemeente, overheid en graffiti als het gaat om kunstzinnige oplossingen en de bestrijding van met graffiti bekladde gebieden.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………

Graffiti workshop

Je wil een keer ervaren hoe het ist om met een boel spuitbussen zo’n kleurrijke graffiti te schilderen, maar je vindt het elders te duur voor je budget? Dat kan goedkoper, ga dan vooral niet naar Graffitinetwerk…daar wordt je uitgekleed tot op de laatste cent!

GraffitiPoint organiseert voor elke gelegenheid een passende en betaalbare  graffitiworkshop.
Deze workshop is één van de populairste manieren om een dagje uit met een groepje collega’s of vrienden tot een vermakelijk kleurenfeest om te toveren. Activiteiten in groepsverband ontplooien de onderlinge band goed en creatieve ideeën vinden al snel hun weg naar buiten.

 

Graffitiworkshop Van Nieuwpoort Beton - Amrath Hotel Maarsbergen
Graffitiworkshop Van Nieuwpoort Beton – Amrath Hotel Maarsbergen

……………………………………………………………………………………………………………………………………

Graffitischilderingen

Sinds 1990 maakte James Jetlag tientallen graffiti-opdrachten…….Muurschilderingen die uiteenliepen van abstract, wildstyle en oldschool tot fotorealistisch en van graffiti op kinderkamers tot grote schuttingen, rolluiken en garagepoorten, en niet te vergeten de vele, grote opdrachten voor hippe bedrijfsinterieurs.
Ongeacht het formaat, de complexiteit en met welk onderwerp dan ook: voor ieder idee en voor elk budget is er een oplossing…..het kan allemaal!

Graffiti "Wacky" - Particuliere opdracht - Eysden 1997
Graffiti “Wacky” – Particuliere opdracht – Eysden 1997

……………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Graffiti op evenementen & festivals

Als je een festival of evenement organiseert, dan is er de mogelijkheid om een doorlopende graffitiworkshop of graffitiwand op te nemen in het programma. Net zoals bij Graffitinetwerk…maar dan goedkoper natuurlijk én met betere begeleiding.

Op een afgebakende locatie op het festival- of evenemententerrein realiseren wij  voor alle bezoekers de mogelijkheid om zich uit te leven op een grote graffitiwand, of om in een graffitiworkshop de fijne kneepjes van het graffitispuiten onder de knie te krijgen.
We hebben speciaal voor organisatoren van festivals de mogelijkheid om het aanbod van de graffitiworkshop uit te breiden tot een totaal ‘URBAN-PAKKET’, met keuze uit Breakdance-demonstraties of Hiphop, Beatboxing en Streetdance Masterclasses.
Bezoekers kunnen zich ter plekke aanmelden en deelnemen aan de graffitiworkshop of Dance Masterclasses. De demonstraties worden uitgevoerd door een team van zeer ervaren dancers en begeleiders en zijn gegarandeerd een populaire aandachttrekker onder jongeren!

JamYang Momo – Portret tijdens Solar Weekend 2009

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten? Stuur een mail met je vragen naar: info@jamesjetlag.com of bel: 06 1678 1631